::: Voorbeelden van websites

Op deze pagina vindt u een impressie van websites die wij verzorgd hebben. Van simpele sites tot sites met meer dan 100 pagina's. Een effectieve, nononsens aanpak staan wij voor.

De briefing is, voordat we aan het werk gaan, belangrijk. Dat start met een inventarisatie die uw wensen, eisen, voorkeuren en de inhoud zoveel mogelijk wwergeven. Daarna is het onze taak dit tot in perfectie uit te werken. Eerst komt er een concept en na goedkeuring gaat de website in productie. Ideeën die u later krijgt worden meegenomen. Wij 'vullen' ook de pagina's voor u waarna de website compleet wordt afgeleverd en online kan.

Kiest u voor een CMS systeem dan kunt u altijd op ondersteuning rekenen. Met de meeste systemen kunt u, naast de content, ook de layout van de website veranderen. Om de continuiteit te handhaven adviseren wij om dit aan ons over te laten. Bij diverse pakketten is dit in de prijs inbegrepen. Of u moet er plezier in hebben dit zelf te doen. Onze steun heeft u daarbij altijd achter de hand. Hieronder wat voorbeelden.

Brakenkerkje Obdam

Bio-Energymanagement

De Europese3 Dag van de Beroerte

Weba techniek GrootebroekAnnecto ArbodienstenDe Nederlandse CVA-vereniging


INTERNETSITES - DRUKWERK - CD-DVD PRODUCTIES  - HUISSTIJL - LOGO'S DIGITALE BROCHURES