::: UW OPDRACHT IS IN GOEDE HANDEN!

Europroducer is sinds 1994 gespecialiseerd in digitaal ontwerpen en digitale producties zoals internet toepassingen, bedrijfspresentaties, digitale brochures en CDrom en DVD producties. 

Compleet voor de uitstraling van een bedrijf: drukwerk, website, huisstijl en promotiematerialen. Wij werken veel voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor grote projecten staan we klaar. Het ontwerp en bewaken van de huisstijl is iets waar wij altijd rekening mee houden. U weet hoe belangrijk het is om een consequente huisstijl te hanteren. Heel belangrijk voor het vertrouwen, de herkenbaarheid en de naamsbekendheid.

Europroducer kent ook een aantal totaalservices zoals Webmasterservice, Drukwerkmanagement, DVD producties en Media Management. HIER leest u daar meer over.

::: VOORBEELDEN VAN PROJECTEN ! 

Wij hebben projecten uitgevoerd voor grote organisaties als de Europese Commissie in Brussel, Imtech, Start Uitzendbureau, South African Properties, Mayflower Gardens en Mailflower, Turkije Projecten, Holidayhouse, Bruka Services en InfoStop en websites gemaakt voor verschillende bedrijven. De laatste jaren richten we ons meer op het MKB, verenigingen en stichtingen. Hieronder enkele voorbeelden van projecten. Voorbeelden van websites vindt u hier.


::: Europese Dag van de Beroerte

Ieder jaar verzorgd Europroducer de organisatie van de Europese Dag van de Beroerte. In 19 landen van Europa worden op de 2e dinsdag in mei rond het thema "preventie" diverse activiteiten georganiseerd. Europroducer verzorgd het concept, het drukwerk, promotiematerialen als banners en spandoeken en de verzending van de materialen naar de deelnemende locaties. In Nederland nemen ruim 100 locaties deel.

In 2013 werd als extra een 6-pagina nieuwbulletin ontworpen en geproduceerd. Slechts 8 dagen waren nodig om dit project te realiseren (inclusief drukwerk) en het nieuwsbulletin werd in een oplage van 12.000 exemplaren geleverd. 

::: VOORBEELDEN CARTOONS

  

::: INTERACTIEVE CD VOOR IMTECH SYSTEMS

Voor een uitleg van de mogelijkheden van het softwarepakket Calsys ontwikkelde wij een interactieve CD die de verschillende elementen van het softwarepakket aan diverse doelgroepen presenteerde zoals plant management, maintenance staff, labrory staf, technologists of plantoperators. Daarnaast werd er een bedrijfspresentatie van Imtech geproduceerd. De CD was zelfstartend en CD als hoesje werden met een full color bedrukking afgeleverd.

  

::: AFSTEMMEN VAN PROCEDURES BINNEN DE EC

Voor de Europese Commissie in Brussel werd het communicatieproject 'The rule of the Vetenarian' gedaan. Het doel was de lidstaten van de Oost-Europese landen via CD en video voorlichting te geven over vervoer en behandeling van dieren. Het eerste project bestond uit het ontwerp voor 9 video's en 5 CDroms met voorlichtingsmateriaal. Er werd gekozen voor video en CD-rom omdat afspeelapparatuur hiervoor op de meeste plaatsen in Oost-Europa voor handen was.

Het beeldmateriaal werd van verschillende organisaties in Engeland, Australie, Duitsland en Zuid-Afrika aangekocht en één korte voorlichtingsfilm werd samen met het hoofd Veterinaire Dienst Hamburg, Peter Mulmann, geproduceerd. Het Engelstalige materiaal werd vertaald naar 14 Oost-Europese talen en de complete productie werd voorzien van ondertitels in de taal van betreffende landen. Ieder land ontving uiteindelijk de complete serie in een oplage van 150 exemplaren.

::: WORKSHOP DIERENARTSEN

Project twee betrof een bestaande voorlichtingsfilm in 2 afleveringen, getiteld: "EU Membership: The role of the Official Veterinarian". Deze productie werd in een recordtijd van 6 weken geproduceerd. Naast het ontwerp van het verpakkingsmateriaal moest de film voorzien worden van een gesproken tekst, gesproken in de taal van betreffend land (14 in totaal). Eerst werd de film vertaald door vertalers die de taal als moedertaal beheersten. De controle ervan werd door het Ministerie van het betrokken land gedaan. Nadat de teksten waren vertaald en goedgekeurd werden deze in de studio opgenomen door native speakers en de banden/CD's geproduceerd. De landen waarvoor de producties bestemd waren zijn: Albania, Bosnie Fed, Bosnie RS, Bulgaria, Czech, Estonia, FYROM, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Slovakia en Slovenia.

::: HET CVA-MAGAZINE

Voor de Nederlandse CVA-vereniging ontwikkelde wij acht brochures en een magazine. Het magazine is een kwartaaluitgave van 36 pagina's in A4 formaat in full color druk. De vormgeving, druk en tevens een deel van de redactionele inhoud namen wij in productie.

   

::: DE MAILMODULE VOOR START UITZENDBUREAU

Voor Start People Uitzendbureau hebben wij als pilot een mailmodule ontwikkeld waarmee de verschillende vestigingen automatisch en gepersonaliseerd een wekelijks overzicht van beschikbare flexkrachten naar relaties kunnen sturen. Indien de ontvanger meer wil weten over een kandidaat dan kan door één simpele klik de CV worden opgevraagd. Meer informatie kan ook door één klik aangevraagd worden en de informatie komt in de mailbox van de contactpersoon van betreffende kandidaat. De email wordt altijd in het juiste formaat ontvangen, als de ontvanger geen HTML kan lezen wordt automatisch een tekstversie geopend.

   

::: DVD - Wat is een CVA - beroerte?

De productie van de voorlichtingsfilm 'Wat is een CVA-beroerte' is een van de projecten die zijn gedaan op het gebied van media productie. Deze film werd gefinancierd door Fonds Nuts/Ohra en is een 20 minuten durende film die antwoord geeft op de vragen 'Wat is een beroerte', 'Hoe voorkom ik een beroerte' en 'Hoe herken ik een beroerte'. Layout en ontwerp van de DVD en de hoes sloot aan op de huisstijl, met name de brocherelijn. De DVD werd geperst in een oplage van 1000 stuks.

::: Informatie

Méér weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Geheel vrijblijvend informeren wij u. Stuur ons een aanvraagterugbelverzoek of contactformulier.

U kunt vragen ook stellen via onze Help-Ticketdesk.  ::: Een perfecte website bouwen

Wat is een goede website, aan welke voorwaarden moet een site voldoen en is mijn website wel optimaal?

Vanzelfsprekend is de website afgestemd op uw huisstijl en uw doelgroep. De site kent een logische navigatie en de bezoeker surft intuïtief langs de diverse pagina's. Als de site dan ook nog snel in beeld komt, zoekmachine vriendelijk is, de pagina's "scannable" en de codering voldoet aan de normen, dan kunt u zeggen dat u een optimale website heeft.  

::: Een eigen website bouwen

Een eigen website bouwen is met de huidige software geen enkel probleem. Maar met de eisen die genoemd zijn wordt doorgaans minder rekening gehouden. Veel van de kwaliteit van de site zit achter de codering en als een codering niet aan alle eisen voldoet kan de effectiviteit een stuk minder zijn. Bent u ondanks de vele tijd die in de onwikkeling van een website toch enthousiast dit zelf te doen, wij kunnen u op diverse punten helpen.

::: Het doel en resultaat

Wat is het resultaat van een goede website? Veel bezoekers, bezoekers die blijven, bezoekers die terugkomen en die uiteindelijk klant worden.

::: De mogelijkheden

Europroducer heeft verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw wensen.  Verschillende systemen om zelf uw website te onderhouden; CMS simpel, CMS easy en CMS totaal. En als men zelf geen tijd heeft voor het onderhouden van de website dan zorgen wij ervoor dat deze onderhouden wordt en actueel blijft. Voor een meer dan redelijke prijs. Een complete website heeft u al voor 190 euro. Met een individuele service!

::: Altijd compleet

Een website wordt compleet opgeleverd, inclusief een eigen contactformulier, individuele statistieken en zoekmachine-vriendelijk. Voor een redelijke meerprijs installeren we extra formulieren, een nieuwsbriefmodule, digitale brochure of andere toepassing. Wij helpen u ook met de teksten. De website wordt altijd getest in verschillende browsers. 

::: Hosting en beheer

Om een website zichtbaar op internet te krijgen is een hosting pakket en een domeinnaam nodig. Er is een keus uit verschillende pakketten. Vanaf 13,50 euro per maand. Het pakket is altijd inclusief NL domeinnaam, voldoende serverruimte, mailserver, emailadressen en standaard onderhoud. Met standaard onderhoud bent u verzekerd van een goede werking van de site, updates van software en van hulp bij het onderhouden van de site en van uw emailadressen. Kiest u voor een totaal onderhoudspakket dan nemen wij meer werkzaamheden uit handen. Een totaal onderhoudspakket heeft u al voor 26,50 euro per maand.

::: Blijf op de hoogte

Vanaf medio 2013 gaan we een aantal keren per jaar wij een E-magazine versturen waarin we onderwerpen behandelen welke gerelateerd zijn aan (digitaal) publiceren en internet. Actuele zaken en ontwikkelingen komen aan bod zoals presenteren, logo, tips en trucs en CEO-zoekmachine management. 

Onderwerpen die onder meer behandeld worden zijn: inzicht in de site, de bezoeker scant, onderzoek internetgedrag, teksten schrijven, basis eisen, navivigatie en intuïtie, webmarketing, de domeinnaam, etc. 

Wilt u het E-magazine ontvangen schrijf dan HIER in. Een abonnement is gratis. 

::: Voorbeelden websites::: Overige services

Wij leveren ook diverse andere producten zoals drukwerk. Bestel uw drukwerk online en wij zorgen voor de rest. Inclusief opmaak-ontwerp, verzending, digitale proef, filebeheer en individuele service. Snel en tegen transparante, scherpe prijzen.

KLIK HIER voor informatie over drukwerk.
::: Voorbeelden cartoons

::: Voorbeeld advertentie::: Voorbeeld verpakkingINTERNETSITES - DRUKWERK - CD-DVD PRODUCTIES  - HUISSTIJL - LOGO'S DIGITALE BROCHURES