BEZUINIGEN ? - BEGIN HIER !


               ::: WEBSITE EN SERVICES

Wij maken een websites die afgestemd is op de ondernemer of organisatie. Geen uitgebreid CMS systeem als 75% van de mogelijkheden niet gebruikt wordt. Een aantal essentiële zaken zijn altijd inbegrepen zoals een professioneel formulier, statistieken, SEO geoptimaliseerd en aanmelding bij de belangrijkste zoekmachines. 

::: DRUKWERK

Het gemak van 24/7 online bestellen en de individuele service van een eigen drukker. De totaaloplossing voor al uw drukwerk. Compleet pakket met gratis opmaak-ontwerp en beheer van uw files. Snelle levering en concurrerende prijzen. Het gemak van online bestellen, de service van een huisdrukker.

::: DRUKWERKPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

OPMAAK-ONTWERP
ADMINISTRATIE- EN BEZORGKOSTEN
FILEBEHEER-OPSLAG
DIGITALE FILE VOOR WEBSITE
DIGITALE PROEF

::: HOSTING

Domeinnamen, webhosting en webservices. Met vele extra's als statistieken, cloudbox en zoekmachinemanagement.

::: PROFESSIONELE FORMULIEREN
Voor professionele formulieren op het web. Voor 1 formulier of een compleet online pakket. Vanaf euro 3,50 per maand. Bij de bouw van een website is altijd een formulier inbegrepen zonder meerprijs.              

::: INDIVIDUELE STATISTIEKEN         
Eurostats geeft u een overzichtelijk en up-to-date overzicht van de bezoekers van uw site. Met de mogelijkheid van email rapporten per dag, per week of maand. Uw eigen statistieken programma, 'verborgen' voor uw concurrentie. Vanaf euro 3,50 per maand. Individuele statistieken zijn inbegrepen bij de bouw van een website.

::: (E-) MAILING
Nieuwsbrieven maar ook direct mail is in goede handen. Diverse kant en klare oplossingen maar ook "op maat" oplossingen voor uw mailwensen. 

::: ONLINE SHOP
Voor uw eigen online winkel of ordersysteem op het internet. Er zijn diverse systemen beschikbaar.

::: Veelzijdig en een individuele service

Vanaf 1994 is Europroducer actief in digitale media. Wij bouwen een website, ontwerpen de huisstijl en produceren drukwerk en interactieve media zoals DVD. Snelle en persoonlijke service tegen scherpe tarieven. Eén van onze sterke punten is het brede pakket en de totaalservice. Individuele service en transparante en scherpe prijzen met diverse extra's die inclusief zijn.

Zo is uw drukwerk bij ons in goede handen. Wij verzorgen het hele traject. Een individuele service, snel en tegen transparante, scherpe prijzen geleverd. Grafische opmaak-ontwerp kosten zijn inbegrepen en ook voor verzending, een digitale proef, het beheer van de files en een digitale file voor uw webpresentatie worden geen extra kosten berekend. Het complete beheer van uw drukwerk kunnen wij overnemen. Als een huisdrukker. Bestellen gaan via een online systeem.

Wij kennen een no-nonsens aanpak, concurrerende prijzen, persoonlijke service en altijd inclusief extra's waar u niet apart voor hoeft te betalen. 

::: Een complete starters website voor 350 euro

Bent u toe aan een nieuwe website of heeft uw huidige wat make-up nodig? Wij verzorgen dit graag voor u. Van een eenvoudige maar toch professionele site waar u zelf de content(=inhoud) van bijhoudt tot een website met web 2.0 technologie die u volledig door ons laat verzorgen.

Ook voor kleinere klussen bent u van harte welkom.

:: Meer over websites en internet
:: Meer over drukwerk
:: Meer over huisstijl en restyling::: Extra services

Websites worden altijd inclusief een aantal extra's opgeleverd.

- Uitgebreide en realtime statistieken
- Professionele webformulieren
- Standaard onderhoud  bij hosting
- Implementatie sociale media
- SEO service teksten, metatags en programmering

Deze services zijn ook apart te bestellen.

Europroducer biedt diverse extra's zonder meerprijs. Zo zijn individuele statistieken voor uw website altijd inclusief. Wij installeren ook statistieken voor uw bestaande website. Indien u niet wenst dat anderen zoals uw concurrentie uw sitegegevens kunnen zien (zoals bijvoorbeeld bij Google) of u wilt een tweede meting voor extra controle is dit private label product een ideale oplossing.

Een individueel formulier op uw website, u kiest voor een professionele oplossing. Veilig en precies volgens uw eisen opgesteld. Wordt geintegreerd in uw site. Voor één formulier of een complete gebruiksvriendelijke applicatie waarbij u een onbeperkt aantal formulier zelf kunt samenstellen. Inclusief database voor opslag van de ontvangen gegevens.

Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw gegevens die u bij een externe grote organisatie als Google of Cloudbox moet opslaan, neem dan een eigen cloudbox. Private label en op eigen domeinnaam is mogelijk. 

Wij kennen ook een totale projectservice zoals drukwerkmanagement, webmasterservice, DVD productie en Media management. Het idee erachter is dat wij een project van het begin tot het einde helemaal voor u uitvoeren.

:: Meer over extra services     :: Meer over project-totaalservice::: Informatie

Méér weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Geheel vrijblijvend informeren wij u. Stuur ons een aanvraagterugbelverzoek of contactformulier.


INTERNETSITES - DRUKWERK - CD-DVD PRODUCTIES  - HUISSTIJL - GRATIS OPMAAK-DESIGN